Volg mijn blog
06-53853151    hbakker@frame-training.nl

Individueel Coachtraject: Dromen – Durven – Doen

Plezier hebben en houden in je werk en je leven. Wie wil dat nu niet? Dat valt echter niet altijd mee. Het leven is hectisch en overmatige werkstress een veelvoorkomend verschijnsel. Doe jij nog wel het werk waar je energie van krijgt en enthousiast van wordt. Wordt je talent nog voldoende benut? Wat wil je nog bereiken in je leven? Kortom maak je nog wel de goede keuzes? Zit je nog wel op de goede plek of het goede spoor?

In het coachtraject ‘Dromen-Durven-Doen’ leer jij je bewuster te worden van jezelf; waar word ik vrolijk van, wat zijn mijn unieke persoonlijke talenten, wat motiveert mij, welk vaardigheden zijn kenmerkend voor mij en wat is mijn innerlijke drive?

Dromen
Je wilt de werk/levenssituatie zoals je die nu ervaart graag veranderen/bijsturen, maar hoe doe je dat? Wat zou je willen?
Spreek je DROOM eens uit! Waar krijg jij energie van? Ben jij je bewust van je unieke kwaliteiten/talent? Wat heb je nodig om je DROOM waar te maken?

Durven
Voor het verwezenlijken van je DROOM is vaak DURVEN ofwel LEF nodig.
DURF jij te kiezen voor jouw talent? DURF jij dat uit te spreken? DURF jij daarin gerichte stappen te zetten? Kortom LEF tonen.

Doen
Beweging begint met het zetten van een stap. Vanuit veiligheid en vertrouwen ga je DOEN door te experimenteren met het verwezenlijken van jouw DROOMbaan/leven.

Voor wie?
Iedereen die het tijd vindt om op bovenstaande vragen actieve antwoorden te vinden.

Managementcoaching: Leiding geven, een uitdaging!

Leiding geven aan professionals is niet eenvoudig. Je werkt dagelijks met mensen, die nogal van elkaar verschillen. Leiding geven vraagt veel van je persoonlijke competenties. Wat als leidinggeven zwaar wordt? Je het werk meer mee naar huis neemt dan je lief is?
‘Leiding geven aan anderen wordt lastig als je niet in staat bent goed leiding te geven aan jezelf’ is een bekende uitspraak.
In een management coachtraject sta jij als persoon en leider centraal.

  • Wie ben ik als mens en als leider!
  • Waar sta en ga ik voor!
  • Op welke wijze benut ik mijn kwaliteiten optimaal?
  • Hoe neem ik mijn team mee?
  • Gezonde balans tussen inspanning en ontspanning

Voor wie?
Leidinggevenden die het beste uit zichzelf en hun team willen halen!

Teamcoaching-en training Samen werken aan een TOP-team!

Elk team wil graag TOP presteren. Dat lijkt eenvoudiger dan het is!
Een team bestaat uit groep mensen die allemaal van elkaar verschillen. Hoe breng je die nu zodanig bij elkaar dat ze gezamenlijk werken aan het behalen van die TOP prestatie. Wat is daar allemaal voor nodig? Wat zijn de talenten van mijn teamleden? Worden die talenten wel optimaal benut? Welke TOP prestatie willen we met elkaar bereiken? Hoe gaan we om met tegenslagen en tegenwerkende krachten in de omgeving?

Belangrijke thema’s die in trainingen/coaching aan de orde komen:

  • Waar ligt onze teamkracht?
  • Hier staan we voor en hier gaan we voor
  • Zo leren we van en met elkaar
  • Wat als samenwerken even moeilijk gaat of wordt?
  • Successen vieren we met een feestje.

Voor wie?
Teams die willen doorgroeien naar de TOP.

Alle trainingen worden op maat gemaakt en kennen een groot oefengehalte. Frame-training maakt onder andere gebruik van DISC-gedragsprofielen en DISC-teamontwikkeling in samenhang met De zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen R. Covey.